صفحه اصلی / اخبار / رییس دانشگاه آزاد اسلامی قم روز جهانی روانشناسی و مشاوره را تبریک گفت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قم روز جهانی روانشناسی و مشاوره را تبریک گفت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قم در پیامی خطاب به دانشجویان و استادان مجرب و متعهد گروه روانشناسی ،روز جهانی روانشناسی و مشاوره را به این قشر فرهیخته دانشگاهی تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در متن پیام سیف الله فضل الهی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قم به مناسبت روز جهانی روانشناسی و مشاوره خطاب به دانشجویان و استادان مجرب و متعهد گروه روانشناسی واحد قم آمده است :

«ضرورت و اهمیت روانشناسان و مشاوران برکسی پوشیده نیست و یک روانشناس خوب با شفای روح انسان‌ها به آن‌ها کمک می‌کند تا زندگی بهتری داشته باشند و به خودآگاهی و سلامت روان برسند وکفایت، شایستگی و خود شکوفایی در حوزه های فردی، اجتماعی و ساختارهای کلان جامعه منوط به تقویت و ارتقاء شاخص‏های رفاه و سلامت اجتماعی و تثبیت حقوق شهروندی می باشد.

امروز با گذشت ۳۰ سال از تاسیس رشته روانشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی قم ، موقعیت های بسیاری برای جذب فارغ التحصیلان این رشته دانشگاهی برای ورود به بازار کار ،با داشتن اعضای هیات علمی مجرب،با سابقه و اثر گذار در سطح داخلی و بین المللی فراهم است.

اینجانب بدینوسیله روز جهانی روانشناسی و مشاوره را به تمامی دانشجویان، استادان مجرب و متعهد گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تبریک و تهنیت عرض می نمایم.»

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی قم آموزش تخصصی حدود ۲۱۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در چهارگرایش روانشناسی بالینی، عمومی،تربیتی و مشاوره و دکتری تخصصی در سه گرایش عمومی،مشاوره و تربیتی را برعهده دارد.