صفحه اصلی / اخبار / اسحاقی خبر داد؛ راه‌اندازی رشته مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی قم/ جذب دانشجو از مهر ۹۸

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی قم از راه‌اندازی رشته مشاوره در مقطع کارشناسی پیوسته این واحد دانشگاهی خبر داد.

حمید اسحاقی رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم با اشاره به راه‌اندازی  رشته تحصیلی مشاوره و جذب دانشجو از مهر ۹۸ اظهار کرد: متقاضیان ادامه تحصیل در رشته‌های مشاوره می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org  از طریق سامانه کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی، دانشگاه آزاد اسلامی قم را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.

وی افزود: پویایی و رشد از ویژگی‌های نهادهایی است که می‌خواهند به حیات خود ادامه داده و در مقایسه با همتایان خود سرآمد باشند، دانشگاه آزاد اسلامی قم برای حفظ و تقویت وزانت و جایگاه رفیعی که دارد، پویایی و رشد در تمام ابعاد را سرلوحه اهداف خود قرار داده است.

اسحاقی  با بیان اینکه یکی از این ابعاد، راه‌اندازی رشته‌های جدید با توجه به نیاز جامعه و بازار کار فارغ التحصیلان آن است، افزود: رشته مشاوره،رشته‌ای کاملاً کاربردی و مورد نیاز جامعه است و قطعاً با استقبال داوطلبان مواجه  خواهد شد؛ زیرا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فارغ‌التحصیلان را که جذب بازار کار شدن است، رفع می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: موضوع رشته مشاوره، مطالعه در زمینه رشد ابعاد مختلف شخصیت آدمی و پیشگیری از مشکلات و اختلافات به‌خصوص مشکلات نوجوانان و جوانان است.

وی  بیان کرد: مشاور به افراد آموزش می‌دهد تا دچار بحران‌های روحی نشوند و راه پیشرفت و تکامل را راحت‌تر و سریع‌تر طی کنند و به افرادی که دچار بحران شده‌اند، کمک می‌کند تا بتوانند بر بحران موجود غلبه کنند و امروزه مراجعه به مشاور در زمینه مسائل خانوادگی شغلی،تحصیلی،روانی،ارتباطی، عاطفی و رفتاری بسیار رایج است و مشاور با بهره‌گیری از مهارت‌های روان‌شناختی تلاش می‌کند تا مشکلات موجود را حل کند.

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی قم افزود: فارغ التحصیلان کارشناسی مشاوره می‌توانند در نهادهای مختلف آموزشی، تربیتی و حمایتی خصوصی و دولتی جذب شوند و فعالیت کنند،مهد کودک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، بهزیستی و کمیته امداد، زندان و مراکز بازپروری از جمله نهادهایی هستند که وجود مشاور در آنها ضروری بوده و به دلیل کمبود نیروی متخصص، بازار کار این رشته گرم و زمینه کاری فارغ التحصیلان این رشته فراهم است.

اسحاقی افزود: دارندگان مدرک کارشناسی ارشد مشاوره نیز می‌توانند کلینیک مشاوره دائرکرده و به ارائه خدمات مشاوره‌ای بپردازند که معمولاً این کلینیک‌ها مراجعان بسیاری دارد.

وی بیان کرد: علاوه بر این موارد، آگاهی از علم مشاوره می‌تواند به زندگی بهتر، روابط بین فردی مناسبت‌تر، تربیت فرزندان، بالابردن کیفیت ازدواج، تحصیلات و شغل خود فرد نیز کمک کند.

رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسللامی قم بیان کرد: امکان ادامه تحصیل داوطلبان این رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی قم مهیاست و دانشجویان مستعد می‌توانند تا بالاترین مقطع تحصیلی در همین واحد دانشگاهی ادامه تحصیل دهند.