صفحه اصلی / اخبار / تقویم آموزشی نیم سال تحصیلی مهرماه ۹۹-۹۸

تقویم آموزشی نیم سال تحصیلی مهرماه ۹۹-۹۸

با آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان در ترم مهر ماه توجه همه عزیزان را به نکات مهم ذیل جلب می‌نماییم، انتظار می رود با صبر و بزرگواری خویش بتوانید دانشگاه را در خدمت رسانی به دانشجویان یاری فرمایید.

1. ثبت نام بر اساس زمان بندی اعلام شده از سوی معاونت آموزش صورت می پذیرد.
  2. رعایت سقف واحدها با توجه به مفاد آیین نامه آموزشی الزامی است.
  3. دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) مشمول فرآیند حذف و اضافه در جدول زمان بندی نمی شوند.
  4. دروسی که دانشجویان قصد دارند در فرصت حذف و اضافه انتخاب نمایند چون غیبت قبل از انتخاب آنها منظور می‌گردد مجاز به غیبت بعدی در این دروس نمی‌باشند.
  5. درس تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران به ارزش دو واحد به دروس عمومی دانشجویان دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و دکتری حرفه ای ورودی سال ۹۱ به بعد اضافه شده است و لازم است در یکی از نیمسالهای باقیمانده نسبت به انتخاب و گذراندن آن اقدام نمایند.
  6. ثبت نام صرفا از طریق وب سایت سامانه آموزشی دانشگاه به آدرس www.login.qom-iau.ac.ir صورت می پذیرد.
  7. دانشجویانی که تمایل به مشاهده لیست دروس ارائه شده به صورت میهمان دارند، می توانند از این لینک <<< لیست دروس ارائه شده >>> استفاده نمایند.
  8. شایان ذکر می باشد لیست دروس ارائه شده، در سامانه ی آموزش، تمامی دانشجویان قابل استفاده می باشد.
  9. تعیین وضعیت دانشجو در هر ترم برای کلیه مقاطع تحصیلی (انتخاب واحدهای درسی، پایان نامه، آزمون جامع، رساله یا مرخصی تحصیلی) الزامی می باشد.