صفحه اصلی / درباره / تاریخچه دانشکده

تاریخچه دانشکده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در سال ۱۳۶۵ با ۷ رشته تحصیلی و پذیرش ۳۴۰ دانشجو در گروه های  علوم پزشکی ، علوم پایه و علوم انسانی آغاز به کار کرد . پس ازتثبیت و توسعه دانشگاه ، دانشکده علوم انسانی به صورت مستقل تاسیس و اقدام به پذیرش دانشجو نمود . مسئولیت این دانشکده از آغاز تاکنون به ترتیب بر عهده  آقایان دکتر محمد جنتی فر ، دکتر علیرضا عسگری ، دکتر مهدی محمدی، دکتریوسفعلی باقرپور و دکتر حمید اسحاقی بوده است . در حال حاضر نیز جناب آقای دکتر شهرداد دارابی  عهده دار این سمت می باشند . این دانشکده با پذیرش دانشجو در ۹۱ کد رشته آموزشی به عنوان بزرگترین دانشکده ، فعال می باشد و بخش اعظم دانشجویان دانشگاه ( بیش از ۸۰۰۰ نفر ) در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند .  دردانشکده علوم انسانی ۹۰  استاد هیات علمی تمام وقت،  حدود ۳۰۰ استاد حق التدریس و ۱۳ مدیر گروه در راستای اهداف تعیین شده آموزشی و پژوهشی فعالیت دارند . تعداد کارشناسان آموزش دانشکده نیز ۱۲ نفر است که آماده ارائه خدمات به دانشجویان عزیز می باشند .                                                                      .